Listig logistik räddade ölprovning
Mycket går att genomföra digitalt, men knappast att prova mat och dryck – lösningen blev listig budbilslogistik och paketleveranser med hög precision.
4
Bilder
KOCKARNA. Studion för Spendrups öl- och matprovning fanns hos restaurang Atelier 23 by Pontus med sex närvarande enligt gällande regler - här ses kockarna Tor Stålhandske och Pontus Frithiof som flankerar Mårten Lyth från bryggeriföretaget. Foto: Spendrups
Pandemin har ställt till det för många, inte minst för alla som planerat fysiska möten med människor där mat och dryck är ett helt avgörande inslag. Bryggeriet Spendrups årliga presentation av sina vinteröl tillsammans med flera specialkomponerade maträtter rattade av stjärnkockar såg ut att få ställas in när Folkhälsomyndigheten åter skärpte sina ...
Få tillgång till hela artikeln - enkelt och snabbt
Provprenumeration
Skapa en provprenumeration
Prova nu
Prenumeration
Välj mellan våra prenumerationer på Transportnet och hitta vad som passar dig och/eller ditt företag
Se prenumerationer