23948sdkhjf

Ny chef över Stenas Danmarkslinjer

Elisabeth Lönne tar över rodret för Stena lines två Danmarkslinjer mellan Göteborg-Fredrikshamn och Halmstad-Grenå. Elisabeth Lönne inledde sin karriär på Stena line 2003. Sedan dess har hon haft flera ledande positioner inom försäljning, marknadsföring och service både i Sverige och utomlands. Senast kommer hon från rollen som ansvarig för passagerartrafiken på en av rederiets största regioner, Nordsjön.

Färjorna på Kattegatt transporterar årligen närmare 1,5 miljoner passagerare och hundratusentals bilar och lastbilar. 

– Stena line är och fortsätter vara en viktig del av infrastrukturen mellan Sverige och Danmark och under detta året när passagerartrafiken drabbats hårt, har vi mer än någonsin fokuserat på att hålla godstrafiken och varuförsörjningen igång mellan våra två länder, säger Elisabeth Lönne som tog över ansvaret för Stena lines två Danmarkslinjer den 1 oktober. Hennes företrädare Johan Edelman ansvarar nu för Stena lines två linjer till och från Lettland.                                                     

– Elisabeth har en vinnande kombination av rätt erfarenhet och personlighet för att fortsätta arbetet med att utveckla våra linjer mellan Sverige och Danmark. Hon har alla förutsättningar för att lyckas och vi är mycket glada över att ha henne ombord på vår fortsatta tillväxtresa på frakt- och passagerartransporter över Kattegatt, säger Markus Lindbom, kommersiell chef på Stena line. 

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094