23948sdkhjf

Postnord öppnar världens största paketombud

Från och med i dag ställer Stockholmsmässan i Älvsjö om och blir ett tillfälligt paketombud. Med den pågående pandemin och skarpare restriktioner, parallellt med förväntade rekordvolymer av e-handlade paket inför jul, öppnar Postnord nu världens största paketombud. Utanför den 25 000 kvm stora mässhallen kan man från och med måndag den 30 november hämta sina e-handlade julpaket utan att behöva lämna bilen.  

– I denna pandemi vill Postnord göra allt vi kan för att förhindra en ökad smittspridning under en intensiv period, då det väntas rekordhöga mängder paketleveranser. Med den enorma yta som Stockholmsmässan tillhandahåller kan vi ta emot och förvara en stor mängd paket och samtidigt erbjuda våra kunder säker upphämtning av paket och inlämning av returer, säger Mathias Olsson, chef för Postnords ombudsnät.

– Vi har behövt ställa om vår verksamhet i år och det här samarbetet är ett sådant exempel. Vi presenterade idén för Postnord och är glada att vi snabbt har skapat denna möjlighet tillsammans, säger Rikard Skärebo, produktionschef på Stockholmsmässan i Älvsjö.

Förutom Stockholmsmässan i Älvsjö, tittar Postnord nu på andra alternativa ombud och digitala lösningar för att minska trängseln i andra delar av Sverige.
– Vi ställer nu om så snabbt vi kan för att hitta lösningar som kan hjälpa våra kunder att hämta ut sina paket så säkert som möjligt. Samarbetet med Stockholmsmässan gick i lås väldigt snabbt och vi undersöker nu andra möjligheter för fler nya lösningar och ombud i flera delar av landet, säger Mathias Olsson.

För att hämta ett paket på mässan väljer du den som utlämningsställe hos din e-handlare. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109