23948sdkhjf

Ahola lämnar börsen

Ahola Group har i dag meddelat att de kommer att inleda inlösenförfarandet för alla återstående aktier utanför Ahola Group och ansöka om upphörande av handel med dess aktier på finska börsen. 

– Ahola Group har beslutat att fortsätta driva Ahola Transport som ett renodlat familjebolag efter inlösenförfarandet. Lösningen ger bättre förutsättningar för en effektiv verksamhet i en ständigt föränderlig omvärld. Som ett resultat av avnoteringen från börsen minskar det administrativa arbetet, vilket frigör ledningens tid till att utveckla verksamheten samt underlättar möjliga företagsarrangemang. För att kunna svara på marknadsutvecklingen behöver Ahola Transport vara ännu smidigare och anpassningsbar i framtiden. Vi tror att Ahola Transport som familjebolag kommer att kunna reagera mer flexibelt och snabbare på förändringar i verksamhetsmiljön samt utnyttja de möjligheter som öppnas för företaget, säger Hans Ahola, styrelseordförande i Ahola Group.

Ahola Transport-koncernen kommer att fortsätta sin verksamhet normalt och arrangemanget påverkar inte Ahola Transports kunder eller andra partners.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094