23948sdkhjf

Martin & Servera ingår samarbete med truckspecialist

Restauranggrossisten Martin & Serveras logistikbolag har givit truck- och logistikföretaget Toyota material handling Sweden i uppdrag att hjälpa företaget att rationalisera, effektivisera och därmed sänka företagets kostnader.

Samarbetsavtalet som har slutits omfattar även service på Martin & Serveras samtliga truckar över hela landet, cirka 800, varav de flesta är lagertruckar.

Syftet med samarbetsavtalet är att gemensamt effektivisera Martin & Serveras interna materialhantering, bland annat via automatiserade trucklösningar, stödja flödet vid orderplockning och standardisera truckflottan som helhet.

– Vi strävar efter hållbara och effektiva logistiklösningar. En smart och optimal hantering av företagets truckpark är viktig för oss. Vi ser fram emot ett nära samarbete med Toyota material handling som har lång erfarenhet av materialhantering, säger Robinson Paz, vd på Martin & Servera.

– Vi ser fram emot att i samarbete med Martin & Servera effektivisera deras logistik. Toyota har lång erfarenhet av att optimera truckparker med såväl manuella som automatiska truckar, säger Henric Hasth, vd för Toyota material handling Sweden. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.069