23948sdkhjf

Sängjätten och Freetrailer förlänger släpvagnsavtal

Freetrailer erbjuder företag kostnadsfri utlåning av släpvagnar för privatpersoner. Släpen finansieras av deras samarbetsparter, som i sin tur får fler kundbesök och exponering på vägarna. Sedan våren 2017 har Sängjätten varit en av deras samarbetsparter, vilket innebär gratis utlåning av släpvagnar på 17 orter i landet där Sängjätten finns.
Nu förlängs avtalet och samtliga släpvagnar får den senaste självbetjäningstekniken med ett speciellt låssystem.

– Vi på Freetrailer ser att både behov och efterfrågan av delningsekonomiska tjänster växer. Det gör oss oerhört glada att vårat samarbete förnyas. Det är tydligt att tjänsten uppskattats då Sängjättens släpvagnar har lånats mer än 23 000 gånger sedan de tog in sina första släpvagnar under våren 2017. Det nya låssystemet möjliggör även gratis utlåning helt utan bemanning, vilket är särskilt uppskattat i dessa tider då vi alla försöker hålla avstånd, säger Johan Wijkander, Nordenchef på Freetrailer.

– Vi är väldigt nöjda över vårt samarbete med Freetrailer och upplever att det är en tjänst som är uppskattad. Att vi vid varje utlåning samtidigt får exponering på vägarna gör även samarbetet gynnsamt för oss, säger Patrik Wallberg, operativ chef på Sängjätten

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.096