23948sdkhjf

Herrmode flyttar in hos Logicenters

E-handlaren Care of Carl, som säljer herrmode, flyttar in hos Logicenters i Viared, strax utanför Borås.

Ytan som hyrs ut till Care of Carl är cirka 12 000 kvm stor, vilket är halva fastigheten. Resterande yta står därmed ledig för ytterligare hyresgäster. De tekniska lösningarna har anpassats för att passa just e-handlarens verksamhet.

– Vi vill varmt välkomna Care of Carl till deras nya fastighet. Vi ser att e-handeln har ökat lavinartat under året, när den i än högre grad blivit en del av människors liv. Därför tror vi att Care of Carls nya logistikanläggning kommer att göra dem väl rustade inför framtiden. Nu ser vi fram emot att på nära håll få följa en snabbväxande och smart aktör inom e-handel på deras resa, säger Matthias Kettelhoit, Logicenters.

Viared är geografiskt välbeläget för att bedriva logistik. Närheten till Landvetters flygplats samt storstäderna Göteborg och Jönköping gör området attraktivt för många typer av företag – inte minst för snabbväxande e-handlare. Området rankas dessutom som Sveriges främsta område för logistik.

– Vi ser verkligen fram emot att få flytta in i vår nya logistik- och kontorsfastighet i Borås. Logistiklokalen är utformad efter våra behov och kontorslokalen är nyrenoverad efter våra önskemål. E-handeln har fortsatt öka under året och ställer ännu högre krav på våra interna processer, därför känns det bra att nu få tillgång till en mycket större lageryta. I och med inflytten är vi redo att ta vår verksamhet till nästa nivå, samtidigt som vi fortsätter att bedriva den i vår hemstad Borås, där vår resa en gång startade, säger Henning Källqvist, vd och grundare av Care of Carl.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.062