23948sdkhjf

Sydfrys får ny lagerchef

Joachim Bülow är ny lagerchef på Sydfrys, Tempconbolaget som hanterar frysta produkter med tre anläggningar i Skåne – Hyllinge, Mörarp och Kyrkheddinge. Bülow kommer senast från en liknande tjänst hos Bring i Helsingborg och har lång erfarenhet från ledande befattningar inom lager och logistik, samt inom personalfrågor och förändringsarbete.

– Att Joachim valde att ta steget över till oss på Sydfrys och Tempcon känns jättebra, säger Fia Andersson, vd på Sydfrys.

– Med hans kunskaper och erfarenheter från förändringsarbete kommer vi att ta nya steg för att stärka vår position ytterligare på marknaden.

– Att få möjligheten att komma in i en så etablerad verksamhet som Sydfrys som har funnits sedan 1976 känns fantastiskt bra. Även Tempcon såg potentialen i bolaget då man förvärvade det i januari 2019. Den här kombinationen av stark historia och nytänkande känns som en supermöjlighet, säger Joachim Bülow.

– Den expertis, kunnandet och erfarenheten som finns här är en stabil grund för att ta nästa steg. Det finns också stor möjlighet att utveckla vår verksamhet i symbios med systerbolagen inom Tempcon. Här tror jag att omvärlden ännu bara har sett början.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094