23948sdkhjf

Frejas ledning stuvar om – klart med ny Sverige-vd

Niklas Eggert, i dag vd för Leman, blir ny vd för Freja i Sverige och Jens Breiner, chef luft/vatten och medlem i ledningsgruppen, lämnar Freja för Airlog. 

Ulrik Rasmussen, gruppchef på danska åkeri- och logistikföretaget Freja, bekräftar för Transportnet att det rör sig i ledningen.

– Vi har under en längre tid letat efter en ny Sverige-vd, gjort grundliga överväganden, och slutligen hittat Niklas Eggert. Vi är mycket nöjda med rekryteringen och är säkra på att han tillsammans med vår skarpa organisation kan fortsätta den goda utveckling vi ser för Freja i Sverige. 

Under 2020 har Freja visat plusresultat i Sverige, trots coronasvårigheter, fortsätter Ulrik Rasmussen, och framtiden ser än ljusare ut. 
– Vi har sett en fantastisk vändning i Sverige de senaste sex månaderna och hittills står vi starka genom pandemin.

Jens Breiner säger alltså upp sig och Freja söker nu hans ersättare, men Ulrik Rasmussen tonar ner konsekvenserna av uppsägningen.

– Det är tråkigt att han slutar men ingen är oersättlig. Vi har en stark organisation med dedikerad personal och tillsammans ska vi fortsätta på den inslagna vägen, att Freja blir allt starkare i Sverige. 

Freja har i dag kontor i Danmark, Sverige, Finland, Norge, Polen och Kina. 

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078