23948sdkhjf

Wästbygg rekryterar utvecklingschef

Wästbygg-gruppen, som äger Logistic contractor, stärker koncernledningen och anställer Claas Wallin på en nyinrättad tjänst som verksamhetsutvecklingschef.
Han har gedigen erfarenhet av operativ och strategisk affärs- och verksamhetsutveckling inom samhällsbyggnadsområdet och har tidigare arbetat bland annat på Skanska och JM.

– Wästbygg-gruppen har haft positiv utveckling under en lång rad år. För att kunna fortsätta vår tillväxtresa behöver vi en person som utifrån ett helikopterperspektiv tittar på både vår verksamhet och på branschen som helhet. På så sätt kan vi identifiera och arbeta med de områden där vi kan bli ännu bättre. Claas har rätt bakgrund och erfarenhet för det uppdraget och jag ser fram emot att arbeta tillsammans med honom, säger Jörgen Andersson, koncernchef.

– Mitt intryck av Wästbygg så här långt är att det är ett nyfiket företag med en väl förankrad värdegrund som vill framåt i sin utveckling. Jag har också noterat både kunskap om och intresse för två av mina hjärtefrågor – hållbart samhällsbyggande och byggbranschens digitalisering. Jag ser därför min nya tjänst som ett tillfälle att både få vara med och bidra till att stärka Wästbygg och själv få lära mig nya saker, säger Claas Wallin.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078