23948sdkhjf

Norrvidinge köper OP Entreprenad

"Med köpet blir vi kompletta inom krossning och flisning".

Norrvidinge sysslar med transport- och maskintjänster samt anläggningsmaterial och återvinning i södra Sverige. Nu breddar koncernen sig, genom att köpa OP Entreprenads verksamhet.

– Köpet ger oss möjligheter att ytterligare bredda Norrvidinges tjänsteutbud och tillhandahålla ett bredare sortiment och service mot våra kunder. Vår nya affärsenhet blir en viktig resurs för att säkerställa hela värdekedjan, säger Johan Beermann, vd för Norrvidinge, i ett pressmeddelande.

– Det är med stor stolthet vi övertar verksamheten från OP Entreprenad, vilket blir ett mycket bra komplement för Norrvidinge. Detta gör oss kompletta inom krossning och flisning, både mot intern och extern marknad i södra Sverige. Det är glädjande att Norrvidinge och OP-gruppen, som båda har anknytning till Svalöv, kan göra denna affär, kommenterar Martin Nilsson, vice vd i Norrvidinge.

– OP-gruppen har tagit ett beslut att avveckla OP Entreprenad. Vi ser Norrvidinge som en bra övertagare av verksamheten och önskar dem all framgång på marknaden. OP-gruppen och dess bolag OP System kommer nu att koncentrera sig på att sälja och serva återvinningsmaskiner till den skandinaviska marknaden, säger Mats Olofsson från OP-gruppen.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.156