23948sdkhjf

Öljätten flyttar in hos SLP

Flytten till nya lokaler i Falkenberg tidigareläggs ett helt år.

Swedish logistic partner, SLP; köpte Netto/Coops centrallager i Falkenberg för en tid sedan. Bryggeriet Carlsberg tecknade hyresavtal och skulle ha flyttat in på den 20 000 kvm stora ytan i september nästa år, men nu har den tidigare hyresgästen Netto flyttat vilket tidigarelägger Carlsbergs inflytt ett helt år. Dessutom väljer Carlsberg Sverige att även hyra resterande lagerytor om 1 600 kvm inom fastigheten.

Hyreskontraktet gäller i sex år. 

Vi har haft en professionell, enkel och bra dialog och är glada över att vi har kunnat hitta en lösning som blir optimal för alla inblandade. För SLP:s sida innebär det att vi kommer att kunna göra förändringen av hyresgäst inom fastigheten på ett bra och välplanerat sätt, säger Peter Strand, styrelseordförande i SLP.

– Möjligheten för oss att tillträda våra nya lokaler redan i september ger oss stora fördelar. Tidigare än planerat kan vi minska våra transporter jämfört med den alternativa lösning vi för närvarande använder, vilket gagnar både miljön och vår operationella verksamhet, kommenterar Maria Franksen, operativ chef på Carlsberg.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094