23948sdkhjf

Rekordresultat för Dachser

Ökad omsättning och ett bokslut som uppfyller förväntningarna.

Årsredovisningen för 2019 för Dachsers svenska dotterbolag visar ökad omsättning på 703 miljoner kronor och ett resultat på 22,6 miljoner.

– Totalt sett uppfyller bokslutet för 2019 alla våra förväntningar, säger René Sidor , vd för Dachser Nordic.
– Vi fortsätter på den positiva kurva där Dachser Sweden har befunnit sig under senaste åren och behåller den tillväxttrend som vi har byggt upp. Under 2018 fyrdubblades vinsten för Dachser Sweden, och under 2019 har vi lyckats öka ytterligare. Även om ingen kunde ha förutsett den speciella situation som vi befinner oss i just nu bildar resultatet en stabil grund som vi hoppas kunna bygga vidare på under 2020.

2019 öppnade Dachser ett nytt kontor för sjö- och flygfrakt och produktportföljen har utvidgats med sjö- och flygtransporter till hela världen.

– Med vårt nya kontor i Göteborg för sjö- och flygfrakt kan vi erbjuda våra kunder tjänster från hela portföljen av logistiklösningar; vägtransport, sjö- och flygfrakt samt lagerhållning, vilket stärker hela vår organisation i Sverige.


Mer om Dachser
Dachser är ett familjeägt företag som erbjuder transportlogistik, lagerhållning och kundspecifika tjänster inom två affärsområden. Företaget har 31 000 anställda på 393 platser och dotterbolag i 44 länder.
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.096