23948sdkhjf

Instabox etablerar i Jönköping

Ska hyra 2 400 kvm lokaler med bra logistikläge.

Corem har tecknat avtal med Instabox om att hyra 2 400 kvm i Jönköping. Kontraktet sträcker sig på fyra år och tillträde blir 1 augusti.

Corem äger 16 fastigheter med cirka 50 000 kvm uthyrbar yta i industriområdet Haga söder om Jönköping. Nu slår sig paketskåpföretaget Instabox alltså ner i en av dem. 
Vi är glada över att etablera oss i Jönköping som har ett utmärkt logistikläge. Vi behöver vara där våra kunder finns, både nätbutikernas lagerverksamhet och konsumenterna. Då passar Jönköping väldigt bra och vi har en ambitiös plan för fortsatt expansion i regionen, säger Christian Karlander, Sverigechef på Instabox.

– Vi hälsar Instabox varmt välkomna som hyresgäst och ser fram emot ett gott och långt samarbete. Vi tror på nya lösningar inom logistiksektorn och Instabox är en av dem som ligger i framkant. Jönköping är en av våra prioriterade orter och vi delar Instabox syn på det goda logistikläget. Både Haga och det närliggande Ljungarum, där vi äger ett flertal fastigheter, är områden som passar väldigt bra för citynära logistik, säger Eva Landén, vd för Corem.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.093