23948sdkhjf

CR Cargo byter namn

Företaget köptes för ett år sedan av Scandinavia shipping & logistics och får nu samma namn som moderbolaget.

I maj förra året köpte Scandinavian shipping & logistics majoriteten av aktierna i CR Cargo international. För att stärka varumärket och samarbetet byter nu CR Cargo namn, och båda bolagen går under namnet Scandinavian shipping & logistics i Jönköping AB, vilket marknadsförs som SSL Overland. Företaget har 46 anställda, med kontor i Göteborg, Jönköping, Malmö, Norrköping, Helsingfors och Vilnius.

– Att verka under samma namn och logga är ett strategiskt beslut som kommer  att hjälpa oss att jobba framåt och utvecklas, säger Johan Ignell, vd för Scandinavian shipping & logistics.

CR Cargo bildades 2015 och har varit framgångsrika på marknader som Baltikum, Ryssland, Iran, Irak och Nordafrika.

– Att lämna namnet CR Cargo bakom oss känns logiskt i det skede vi befinner oss i nu. Genom att verka under samma namn stärker vi vår profil på marknaden. Vi tror att namnbytet för med sig många positiva aspekter både internt och externt, då vi kommer att ha en starkare samhörighet med vårt moderbolag, säger Jim Unbeck, trafikchef på SSL Overland.

I samband med namnbytet tillträder Johan Ignell som vd för SSL Overland medan Jim Unbeck är trafikchef för Turkiet, Nordafrika och Norden.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.079