23948sdkhjf

Han ska driva Addsecures transporter

Addsecures smarta transporter består av lösningar för ordrar och betalning, riktade mot kommersiella fordonsflottor och logistikleverantörer.

Nu har företaget anställt Kim Kristiansen som säljchef, för att han ska driva nästa fas i tillväxten.

Kim Kristiansen kommer närmast från en vd-tjänst på Targit Inc. Han har lett säljteam i mer än 25 år och har gedigen erfarenhet av att bygga och leda säljorganisationer inom snabbväxande teknikbolag. Han tillträdde rollen den 1 maj och kommer att vara stationerad i Köpenhamn.

– Jag är verkligen glad över att börja på Addsecure och att få vara med och genomföra företagets tillväxtstrategi. Jag ser fram emot att bygga vidare på nuvarande framgångar, fokusera på att öka intäkterna och bygga långvariga internationella samarbeten, säger Kim Kristiansen.

– Vi är mycket glada över att ha knutit Kim till oss. Kim är en erfaren chef med en fin meritlista när det gäller att utveckla framgångsrika säljteam i olika regioner och få dem att växa. Han kommer att vara en stor tillgång både när det gäller att leda försäljningsarbetet och inom det övergripande ledarskapet, säger Johan Frilund, chef för Addsecure Smart transport.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.062