23948sdkhjf

Polfärskt flyttar in hos SLP

Första hyresgästen klar i nybygget vid Malmös ringled.

Tidigare i våras köpte SLP (Swedish logicstic property) en byggklar fastighet längs yttre ringvägen i Malmö. Nu blir Polfärskt Malmö deras första hyresgäst. Polfärskt Malmö är en del av Polfärskt Bröd som är en av landets största leverantörer av bröd och kakor till främst dagligvaruhandeln.

– Byggbar mark på ett av Malmös bästa logistiklägen är mycket eftertraktad och vi beslutade därför att förvärva den aktuella fastigheten utan att ha tecknat avtal med en enda hyresgäst. Det är klart att det finns ett mått av spekulation i det, men vi är trygga i vårt erbjudande och vår affär. Att vi redan lyckats teckna avtal med den första hyresgästen visar att vi fattade rätt beslut och vi ser fram emot att utveckla projektet tillsammans med Polfärskt Malmö, säger Peter Strand som är styrelseordförande i SLP.

Polfärskt Malmö hyr totalt cirka 1 250 kvm kontor, lager och frysutrymme, vilket motsvarar cirka en tredjedel av den byggnad som ska byggas. Inflytt blir i slutet av 2021 och kontraktet sträcker sig til en början över tio år. 

– Vi är mycket nöjda med att ha tagit nästa steg i vår tillväxt. SLP har på ett utmärkt sätt kunnat möta våra behov och vi ser med stor spänning fram emot att kunna flytta in i våra nya lokaler under nästa år, säger Mikael Malmberg, vd och ägare till Polfärskt Malmö.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.172