23948sdkhjf

Logicenters växer ännu mer

Äger nu nästan 150 000 kvm mark i Brunna.

Nu förbereder Logicenters för ytterligare expansion i Brunna logistikpark norr om Stockholm, och förvärvar ytterligare 52 000 kvm mark. Genom köpet kan en logistikanläggning börja byggas under den senare delen av 2020. Anläggningen byggs på spekulation men har plats för flera hyresgäster, och kan anpassas efter deras behov.

– Det är just såna här satsningar som Logicenters ska göra, därför är jag mycket glad över att ett rejält markförvärv nu är i hamn. Brunna logistikpark erbjuder både geografiska fördelar och ett perfekt läge för den som vill bedriva modern logistik. Detta säkrar vår expansion i området och vi ser fram emot att börja skissa på en ny modern anläggning som kommer att kunna husera flertalet hyresgäster med skiftande behov, säger Matthias Kettelhoit, Logicenters chef.
Nu förfogar Logicenters över en total markyta om 148 115 kvm i Brunna, varav 100 715 kvm är uthyrningsbar. Bland hyresgästera märks Zalando, Systembolaget, Bythjul.com och Autoglas. Vilka som hyr i den nya anläggningen återstår att se.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094