23948sdkhjf

Hon blir hög chef på Platzer

Karoliina Callavik blir verksamhetsutvecklingschef på Platzer med tillträde 1 september.

Karoliina har lång erfarenhet inom verksamhetsutveckling på Cobel, Caverion och Coor service management. Hon har också sedan oktober 2019 ett tidsbegränsat uppdrag som tillförordnad verksamhetsutvecklingschef på Platzer, med uppdraget att skapa struktur kring den nya specialistenheten verksamhetsutveckling. 

– De förändringar vi ser i samhället med digitalisering, näthandel och nya mobilitetslösningar kommer att påverka vår bransch och därmed även Platzer som kommersiellt fastighetsbolag. För att bättre möta förändringarna inrättade vi hösten 2019 funktionen verksamhetsutveckling. Från ett tidsbegränsat uppdrag tar vi nu steget fullt ut och rekryterar Karoliina som verksamhetsutvecklingschef. Med hennes erfarenhet och drivkraft får vi den bästa personen vi kan önska i rollen och förstärkning i Platzers koncernledning, säger P-G Persson, vd på Platzer.

– Bolagets förmåga att leverera lönsam tillväxt i kombination med den entreprenöriella andan ger en fantastisk plattform för vidare digitalisering, innovation och utveckling av kundinriktade lösningar. Dessutom gör Platzers fina företagskultur det roligt att gå till jobbet varje dag, säger Karoliina Callavik.

I rollen som verksamhetsutvecklingschef tar Karoliina Callavik också plats i Platzers ledningsgrupp. 

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.062