23948sdkhjf

Foodora och Buttericks slår sig ihop

Skojiga peruker och glimmande konfetti gör hemlevererad mat lite festligare.

Inget försenat aprilskämt, däremot ett något otippat samarbete, har tagit form mellan klassiska skämtbutiken Buttericks och matleverantören Foodora. Från och med nu kommer ett utvalt sortiment från Buttericks nämligen att finnas tillgängligt på Foodoras plattform. Den som beställer hem en pizza kan alltså samtidigt få hem några festliga ballonger eller en lösnäsa att förgylla middagen med. På så vis breddar Foodora sitt utbud och Buttericks får en helt ny försäljningskanal.

Kunder i Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Halmstad, Lund och Malmö kommer astt kunna beställa ur Buttericks sortiment.

- Det här samarbetet öppnar en helt ny försäljningskanal för oss och vi kan erbjuda våra kunder en mycket snabb leverans på de orter där vi har butiker. Det här blir ett spännande möte mellan två företag, säger Stina Petrini, marknads- och affärsutvecklingschef på Buttericks.

- Det känns väldigt roligt att välkomna Buttericks till vår plattform. Kunderna får hos oss möjlighet att handla varor och leveransen sker inom 30 minuter, säger Hans Skruvfors, vd Foodora Sverige.

Kanske blir nästa steg att pizzan levereras av ett cykelbud utklätt till häxa eller Stålmannen? 

Foodora satsar också på att framöver leverera blommor och böcker, genom samarbeten med Pocketshop och lokala blomaffärer. Leveranserna ska kunna göras inom 30 minuter, så kallad Q-handel. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.141