23948sdkhjf

Han ska utveckla Tempcon

Värnar särskilt om chaufförerna.
Rickard Granqvist har knutits till Tempcon group som affärsutvecklingschef. Han kommer senast från rollen som vd på Tonys budbil i Helsingborg och har före det ett långt förflutet inom transportbranschen med flera ledande befattningar, bland annat hos Bring/Frigo. Han har under åren gjort sig känd som en drivande och målfokuserad person som brinner för utveckling, ledarskap och förändringsarbete.

– Vi är väldigt glada att Rickard Granqvist valt att anta utmaningen som affärsutvecklingschef här hos oss på Tempcon group, säger Christian Hallberg, koncernchef.

– För oss är detta en satsning för framtiden som kommer bidra till att utveckla och förbättra våra verksamheter.

Tempcon group har påbörjat en mycket spännande resa inför framtiden och jag tror att jag med min bakgrund kan bidra till den. Jag är driven, lyhörd och engagerad och är ett beslut taget ser jag till att det verkställs. Jag har också alltid haft intresse för utvecklingsfrågor och gillar att vara delaktig i dessa processer. De olika roller som arbetet som affärsutvecklingschef innebär tilltalar mig, säger Rickard Granqvist.

Chaufförerna är en grupp som jag alltid värnat om. De är ansiktet utåt och en viktig grupp för vår verksamhet. Ska man leverera ett trovärdigt erbjudande till våra kunder måste det hålla hela kedjan ut.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094