23948sdkhjf

Erfaren Boozt-profil blir mässrådgivare

Logistikmässa knyter till sig branschråd med tunga logistiknamn.
Logistics & automation skall bli Stockholms nya och mest självklara mötesplats för branschen, ett forum som samlar alla logistikintresserade för att djupdyka i kommande trender och branschens snabba utveckling. Nu stärker mässarrangören sin satsning genom att initiera ett nytt branschråd med flera tunga namn från branschen.

Tobias Sjölin
  har sedan 2004 arbetat med e-handelssystem med speciellt fokus på logistik och finans. Sedan 2010 arbetar han på Boozt, där han har varit med och byggt upp infrastruktur inom system och automatisering.

– Vi har byggt upp väldigt mycket kunskap själva men har även haft stor hjälp av andra partners. För oss är det viktigt att fortsätta dela kunskap över olika områden och hjälpa till att driva utvecklingen framåt. Därför är det väldigt intressant att få vara med och påverka och bidra i branschrådet, säger Tobias Sjölin, Boozt.

Maria Perneros Geterud, projektledare för Logistics & automation, understryker att de är glada att Tobias Sjölin valt att engagera sig i branschrådet.

– E-handelslogistiken växer stadigt och blir en allt viktigare del för mötesplatsen där Tobias kan bidra med både gedigen erfarenhet och kunskap. Vårt mål är att forma ett branschråd som är representativt för branschen. 

Matthias Kettelhoit från Logicenters är också med i branschrådet. 

Samtliga representanter i Logistics & automations branschråd:

  • Robin Hanson, teknologie doktor, Chalmers tekniska högskola
  • Matthias Kettelhoit, logistikchef, Logicenters
  • Ylva Rymer-Rythén, gruppchef Logistik, Sweco
  • Hilda Hultén, fackredaktör, Dagens logistik
  • Tobias Sjölin, projektchef, Boozt

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078