23948sdkhjf

Element logic bygger i Polen

Element logic har fått förtroendet att bygga Polens första autostore-lager, åt Hultafors.


Hultafors har beslutat att deras nya europeiska distributionscenter ska ligga i Polen och Element logic har fått förtroendet att bygga landets första autostore-lager. Driftstarten är planerad till andra kvartalet av 2021.
 
– Ett automatiserat robotlager som autostore är en perfekt lösning för företag som Hultafors group med många olika varumärken och verksamhet på en internationell marknad, säger Thomas Karlsson, vd på Element logic Sverige.

I Hultafors portfölj ingår varumärken som Dunderdon, Snickers workwear, Solid gear och Hultafors. Målgruppen är proffs inom en mängd olika branscher, till exempel bygg och industri. För att säkerställa framtida tillväxt och förbättra servicen till sina kunder ville Hultafors group satsa på ett autostore-lager och Element logic har både den långa erfarenhet som efterfrågas och de europeiska distributionsrättigheterna som gör att man kan verka i Polen.

– Vi ser verkligen fram emot det här samarbetet, inte minst för att autostore-lagret kommer bli det första i Polen och därmed något som andra företag inom retail och e-handel kommer titta noga på. Den flexibilitet, skalbarhet och effektivitet som utmärker autostore kommer att ge en överlägsen konkurrensfördel på framtidens marknad, säger Thomas Karlsson. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109