23948sdkhjf

Hon tar över Ica fastigheter

Anna Nyberg har utsetts till ny vd för Ica fastigheter. Anna kommer närmast från Vasakronan, där hon haft olika ledande befattningar sedan 2008, senast som affärsutvecklingschef. 

Med Anna Nybergs breda fastighetskompetens och förmåga att skapa värden inom kommersiell fastighetsutveckling ska vi fortsätta att säkra Icas behov av rätt lokaler på rätt platser. Jag är väldigt glad att Anna Nyberg tackat ja, och hon är rätt person för att leda vårt arbete med att utveckla attraktiva handelsplatser vidare, säger Per Strömberg, vd Icagruppen, i ett pressmeddelande.

– Ica fastigheter har utvecklats till en stadsbyggare med flera spännande projekt och etablerade samriskföretag och att få ta vid det arbetet efter Lena Boberg ska bli väldigt stimulerande och spännande. Engagemang och entreprenörskap präglar Icas företagskultur vilket är en miljö som jag uppskattar och trivs i. Nu ser jag fram emot att tillsammans med mina nya kollegor utveckla Ica fastigheters viktiga roll i samhället, säger Anna Nyberg, blivande vd på Ica fastigheter.

Anna Nyberg kommer att ingå i Icagruppens koncernledning. Hon tillträder tjänsten 17 augusti.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.219