23948sdkhjf

Lämnar Platzer för Svenska hus

Ylva Morelli blir regionchef på Svenska hus, region Göteborg. Ylva har mångårig erfarenhet av fastighetsbranschen och kommer närmast från rollen som områdeschef på Platzer fastigheter. Dessförinnan arbetade Ylva på Newsec. Ylva kommer att ingå i bolagets ledningsgrupp och tillträder tjänsten i augusti 2020.

– Ylva kommer att stärka oss och passa väl in i vår organisation. Med hennes stora intresse för affärer och god förståelse och förmåga att sätta sig in i kunders och medarbetares behov är jag övertygad om att Ylva kommer att bli en god ledare för regionen. Vi önskar Ylva varmt välkommen till oss, säger Daniel Massot, vd, Svenska hus. 

– Jag ser fram emot att ta mig an rollen som ansvarig i region Göteborg. Svenska hus är ett välrenommerat bolag som drivs av fina värderingar där medarbetare, kunder och affärer står i fokus och där bolaget står inför en spännande tillväxtresa. Jag ser med glädje fram emot att få vara med att bidra på den resan, säger Ylva Morelli, tillträdande regionchef.
 

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.236