23948sdkhjf

Ny vd för Colabitoil

Styrelsen i Colabitoil Sweden har i dag utsett Magnus Nyfjäll som ny vd och koncernchef i Colabitoil. Magnus tillträder i samband med årsstämman den 20 maj.

Magnus Nyfjäll är sedan 5 augusti 2019 anställd som vice vd i Colabitoil med ansvar för affärsområdena försäljning/distribution och trading.

Magnus har gedigen branscherfarenhet med mer än 35 års erfarenhet inom logistik, försäljning, marknadsföring och distribution av bränsle, smörjmedel och relaterade tjänster. 

– Colabitoil är ett mycket spännande företag i ett väldigt intressant skede och personligen lockas jag av det fokus bolaget har på de 100 procent förnybara bränslena. Jag har varit en del av Colabitoil sedan augusti 2019 och jag ser verkligen fram emot att ta en större roll i bolaget och tillsammans med våra fantastiska medarbetare vara delaktig i att ta nästa steg i bolagets fina utveckling, säger Magnus Nyfjäll i ett pressmeddelande.

– I den utvecklingsfas som bolaget befinner sig i är det glädjande att Magnus med sin kunskap och långa branscherfarenhet nu tar över rodret som vd och koncernchef ” säger styrelsens ordförande Björn Norrbom.

 

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078