23948sdkhjf

Han blir vice vd på Sandahlsbolagen

Som ett led i en ökad satsning på vidare expansion har Sandahlsbolagen rekryterat Håkan Nilsson som vice vd. Han kommer framför allt att arbeta med koncernens verksamhets- och affärsutveckling.

Håkan har lång erfarenhet och djupa kunskaper inom logistik, transport och spedition, säger Thord Sandahl, koncernchef för Sandahlsbolagen. 
– Vi har under en längre tid planerat för vidare expansion och med Håkans kompetens och kunnande blir han en viktig pusselbit i den resa som nu tar fart.

Håkan Nilsson har mångårig erfarenhet av transport- och logistikbranschen. Han har tidigare i sin karriär bland annat varit vd för LGT Logistics under perioden 2017 – 2019 och vd för Bring Frigo under perioden 2013 – 2017. Han har även varit affärsområdesansvarig för Bring Cargo.

Håkan Nilsson har även haft förtroendeuppdrag inom branschorganisationer. Under ett antal år var han bland annat ordförande för Sveriges Transportindustriförbund.

– Jag har alltid sett Sandahlsbolagen som ett dynamiskt och välskött familjeföretag, säger Håkan Nilsson.

– De har imponerande bredd i sina tjänster och även unika spetsprodukter som tåglösningarna och jag ser fram emot att bidra till att skapa ytterligare tillväxtmöjligheter tillsammans med koncernbolagen. 

Håkan Nilsson tillträdde sin nya befattning den 1 april. 

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078