23948sdkhjf

Inzile hoppfulla trots pandemin

Inzile jobbar vidare mot sitt mål att producera 360 fordon 2020.

Inzile arbetar trots det rådande världsläget vidare för att nå uppsatta mål. Oberoende av viruset är trenden att efterfrågan av fossilfria transporter fortsätter öka och Inziles plan att producera 360 fordon för 2020 ligger fast, skriver företaget i ett pressmeddelande.

En stor del av världens fordonsindustri har blivit negativt påverkad av pandemin, men till skillnad från andra företag påverkas inte Inziles produktion i samma utsträckning. Leveransförseningar har uppstått, men då företaget befinner sig i en startfas vad gäller tillverkningen ligger fokus nu framför allt på nyanställning och utbildning av montörer. Under våren jobbar man också med att ta fram monteringsanvisningar och underlag för serviceverkstäder.

Inzile Pro4 är en eldriven lätt lastbil som har utvecklats i syfte att skapa förutsättningar för smarta och fossilfria städer. Elektriska arbetsfordon är en nischmarknad inom fordonsindustrin som väntas växa snabbt de kommande åren. Bland kundgrupperna märks fastighetsbolag, transportföretag och e-handlare som vill eliminera utsläppen i städerna, samt kommuner och parkförvaltningar.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078