23948sdkhjf

Nordic truckcenter får ny vd

Patrik Lundin tillträder i dagarna som ny vd för Nordic truckcenter Sverige, som är generalagent för Daf lastbilar.

Patrik Lundin har varit en del av Nordic Truckcenter under de senaste 3,5 åren och har tidigare axlat rollen som eftermarknadschef. Patrik har innan dess jobbat för Man Trucks och har mångårig erfarenhet av branschen samt besitter ett stort kontaktnät.

– Vi är väldigt glada att vi lyckats förlänga samarbetet med Patrik Lundin. Han har lång erfarenhet från lastbilsbranschens alla segment, säger Rob Schram, vd A-ware Automotive.

Patrik tar över efter Mattias Nilsson som har varit på företaget i tre år. Mattias Nilsson har lett företaget genom stora förändringar.

– Vi vill passa på att tacka Mattias Nilsson som har varit med och bidragit till Nordic truckcenters expansion de senaste tre åren, säger Johannes Winberg, marknadschef.

– Det är utan tvekan en utmanande tid att ta över ansvaret för organisationen i denna tid som råder. Mer än någonsin är eftermarknad en stöttepelare för våra kunder och leverantörer. Det driv som vår personal visat mig under tiden i bolaget kommer att bidra till att startsträckan blir kort och jag ser en otrolig potential i framtiden när samhället återhämtat sig, säger Patrik.

Patrik Lundins främsta mål blir att skapa god lönsamhet i företaget, utöka kundbasen och ta fram en långsiktig strategi för hur Nordic truckcenter ska arbeta med sina servicepartners.

– Sverige är ett stort geografiskt område med långa avstånd. Vi ska därför titta på hur vi kan leverera reservdelar ännu bättre och snabbare idag, samt utveckla vår e-handel ytterligare. Här finns stor och spännande potential för företaget, säger Patrik.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.095