23948sdkhjf

Ökad aktivitet på Kronans lager

Kronans apoteks logistikenhet har utökats med en hel del personal för att möta efterfrågan på medicin.

Kronans apotek har ökat antalet lagerarbetare med 50 procent och antalet farmaceuter vid logistikenheten med 169 procent för att möta efterfrågan på apoteksvaror under dessa virusveckor.

Primärt är det anställda från andra delar av organisationen som nu ryckt in på lagret för att plocka och packa för att få ut leveranser så fort som möjligt.

– Vår ambition är att alla ska få sina leveranser så fort som möjligt, men som för de flesta andra kom den här pandemin fort. Vi tar krafttag för att prioritera alla som har beställt läkemedel så att de inte ska vara utan läkemedel någon längre tid. Vi har en viktig samhällsuppgift att fylla och det känns bra när alla anställda sluter upp för att se till att våra kunder får den service de behöver, säger Andreas Rosenlund, informationsdirektör på Kronans apotek, i ett pressmeddelande.

Kronan söker också personal till såväl lagret i Enköping som till andra funktioner inom företaget. 

– Efterfrågan är stor hos oss just nu och vi behöver extra personal inom hela Oriolakoncernen; till våra apotek, kundservice, lager samt Svensk dos. Vi efterlsyer farmaceuter, farmaceutstudenter eller personal från branscher utsatta för varsel eller permitteringar, säger Andreas Rosenlund.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094