23948sdkhjf

Alltank köper Hotings oljedepå

Alltank, en del av Sundfraktgruppen, köper Hotings oljedepå i Hoting.

Alltanks förvärv innebär en kundstock motsvarande ungefär 45-50 miljoner kronor, en butik och lager för smörjmedelsförsäljning i Hoting, en bensinstation i Rossön samt en dieselanläggning i Dorotea. Det betyder att Alltank utvidgar sitt geografiska område samtidigt som Sundfrakts åkerier får ytterligare leveranser att utföra.

Alltank har i dag huvudkontor i Sundsvall, försäljningskontor i Sundsvall, Örnsköldsvik och Östersund. Med försäljningskontoret i Hoting gör de ett strategiskt viktig förvärv.

– För Sundfraktgruppen och Alltank innebär det att vi försäkrar oss om ett geografiskt område och leveranserna i norra Jämtland samt södra Västerbotten, säger Markus Sundström, vd på Alltank och Sundfrakt, i ett pressmeddelande.

– Det känns extra roligt att vi får förtroendet från Hotings Oljedepå att tillsammans med Bengt-Olof Strandh få möjlighet att fortsätta förvalta den fina verksamhet som byggts upp av familjen under årtionden. Bengt Olof Strandh kommer i och med detta då också att bli anställd av Alltank och vara ansvarig för verksamheten i Hotingsområdet.

– Detta är en affär vi jobbat på en tid, så det känns bra att få allt på plats och även då få fortsätta jobba kvar i verksamheten säger Bengt-Olof Strandh, vd och ägare av Hotings Oljedepå.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.205