23948sdkhjf

Ny chef på Widriksson logistik

Marcel Nemer blir ny affärsområdeschef för digitala lösningar.

Marcel Nemer har utsetts till ny affärsområdeschef för Digital Solutions på Widriksson logistik. Han ska leda Widrikssons satsning på utveckling av nya digitala lösningar för last mile-logistik.

Marcel Nemer har mångårig erfarenhet av utveckling och paketering av digitala produkter. Han kommer närmast från en tjänst som produktchef på Preem och arbetade innan dess på Strongpoint technology. Förutom att driva utvecklingen av Widrikssons leveransplattform WDDP och utveckla nya produkter, kommer Marcel Nemer att ha en betydande roll i digitaliseringen av Widriksson logistiks verksamhet i stort.

– Jag är mycket glad att Marcel valt Widriksson logistik. Hans djupa tekniska kunskap och erfarenheten från utveckling av nya marknader och nya produkter är ett viktigt bidrag till Widriksson. Marcel har jobbat med utveckling nära kunderna vilket är en del av vår affärsidé, säger Johan Nyblom, vd på Widriksson logistik.

– Jag har stort intresse för logistikbranschen som nu växer starkt och genomgår en stor förändring i och med digitaliseringens möjligheter. Det ska bli väldigt spännande att påverka utvecklingen och leda Widriksson logistiks fortsatta digitaliseringsresa. De digitala tjänsterna är en nyckel till framgång, säger Marcel Nemer.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.111