23948sdkhjf

Tobias Jonasson får ny vd-roll

Tar över rodret på logistikpartnerbolaget.

Insitepart erbjuder tjänster inom lager- och terminaldrift, tillsammans med olika stödtjänster kring detta, som drift- och bemanningslösningar, rekrytering, expert- och projektstöd samt erfarna chefer och ledare. Bolaget har en omsättning på 250 miljoner kronor och har 700 anställda.

Nu kliver Tobias Jonasson in som ny vd och koncernchef för Insitepart, som efterträdare till Angela Wiss, en av grundarna och vd sedan 2015. Hon blir i stället vice vd och vice koncernchef.

Tobias Jonasson har tidigare haft roller som vd och försäljningschef. Sedan 2016 är han managementkonsult och partner på konsultföretaget Mysigma och han har ett engagemang inom logistikbranschen, dels genom sitt styrelseuppdrag i Logistikföreningen Plan och det globala logistiknätverket Council of supply chain management professionals, CSCMP.

Tobias Jonasson har också arbetat på företag som Sweco, Logent och DB Schenker. Han tillträder sin nya tjänst i mars.

– Logistiken behöver ständigt utmanas och som en nischaktör och driftpartner inom logistik är Insitepart väl positionerat att hantera framtidens logistikutmaningar. Detta är inte minst aktuellt inom en starkt föränderlig retail och e-handel, säger Tobias Jonasson i ett pressmeddelande från Insitepart.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078