23948sdkhjf

Cervera flyttar till Arlandastad

Tar med sig hela centrallagret till ny e-handelsfokuserad anläggning.

De är Sveriges största butikskedja för matlagning, dukning och inredning med 75 butiker i Sverige och en e-handel som börjar växa ordentligt. Nu väljer Cervera att flytta in i ett nytt e-handelsfokuserat logistikcenter i Arlandastad, hos sin logistikpartner sedan 2008 – Aditro Logistics.

Tidigare har man alltså huserat i Aditros anläggning i Jönköping. Målet med att flytta centrallagret är att korta sina ledtider ut till kund, och man minskar även klimatpåverkan från distributionen med upp till 30 procent. I Arlandastad finns även stöd för automation.

– Vi är övertygade om att en effektiv logistiklösning är avgörande både för att kunna erbjuda våra kunder ett ännu bättre kunderbjudande inom vår e-handel och säkerställa en tillfredsställande varupåfyllnad av våra butiker. Det handlar om såväl kostnadseffektivitet som ökade hållbarhetsmål. Vår e-handel växer kraftigt och vi kommer nu tillsammans med vår partner Aditro logistics att optimera och framtidssäkra vår logistik för att möta och överträffa våra kunders förväntan, säger Peter Rimbäck, vd för Cervera, i ett pressmeddelande.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.43