23948sdkhjf

Logistic contractor etablerar sig i Finland

Fortsätter sin nordiska satsning.

Logistic contractor har en och en halv miljon kvadratmeter logistikyta, och under 2019 har man till exempel börjat bygga 100 000 kvadratmeter för Northvolts batterifabrik i Skellefteå. Och man satsar inte bara i Sverige. 

– Utanför Oslo bygger vi 56 000 kvm för transportföretaget DSV. Det är ett mycket fint projekt som vi dessutom bygger på kort tid. Vi är specialister på logistik- och industribyggnader och det gör att vi kan leverera snabbt och med god kvalitet. Många av våra projekt över Norden uppmärksammas och det är roligt, säger Sandu Nylmon  Logistic contractor i ett pressmeddelande. 

Nu växlar man dessutom upp sin satsning i Norden, genom att etablera sig i Finland, där Sandu Nylmon nu blir vd för Logistic contractors finska dotterbolag 

– Vi ser en intressant marknad i Finland för den typ av rationella logistik- och industribyggnader som vi är specialister på. I Finland ser vi goda möjligheter att bli en intressant aktör på logistik- och industrimarknaden genom vår spetskompetens inom detta område. Det handlar om allt från det geografiska lägets betydelse till hur vi skapar bäst invändig och utvändig miljö utifrån verksamhetens behov. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078