23948sdkhjf

Sortimo löser logistiken för hantverkaren

Lanserar nyutvecklad cykel som tar dig förbi köer och parkeringsbekymmer.

Det är tufft för hantverks- och serviceföretag att arbeta smidigt i våra storstäder. Trafikstockningar, svårigheter att hitta parkering, och dessutom höga kostnader för både fordon och transport. 

Här vill Sortimo, som till vardags säljer fordonsinredningar, skapa ett alternativ. Med sin nya lådcykel Procargo CT1 drar man nytta av cykelns smidighet, låga kostnad och miljövänlighet, samtidigt som man ger möjlighet att transportera all nödvändig utrustning för att man ska kunna utföra sina uppdrag. 

– När bilarna står i kö kan du köra igenom, och dessutom kan du enkelt parkera utan att leta efter en parkeringsplats. Du slipper förseningar och frustration. Den nya lådcykeln gör det dessutom enkelt att uppehålla driften på relativt stora facilitetsområden med flera byggnader. Till exempel kan du använda den som ett komplement till din servicebil. Då kan du parkera bilen en bit bort från byggnaden du ska serva, varefter du sedan lastar cykeln med nödvändigt material och enkelt cyklar vidare mot ditt uppdrag, säger Johan Ernst, country manager för Sortimo Sverige, i ett pressmeddelande. 

CT1 finns i två längder och går att anpassa efter varje kund. Det är dessutom en riktigt bra affär, både räknat i inköpspris och driftskostnad. 

– Tack vare kombinationen av pedalkraft och elektromotor är cykeln emissionsfri och utger därför inga skadliga partiklar. Dessutom är den oberoende av miljözoner och bidrar till en grönare och mer framtidsorienterad transport. Procargo CT1 har även en positiv effekt på företagets driftkostnader, då flertalet utgifter hör till det förflutna när man använder en lastcykel, så som bränslekostnader, skatter och avgifter. Dessutom är försäkrings- och uppehållskostnaderna mycket lägre än med ett klassiskt motorfordon, säger Johan Ernst. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109