23948sdkhjf

Toyotas nystartade rådgivning växer

Nya affärsområdet fortsätter att rekrytera.

I början av 2018 startade Toyota material handling sitt nya affärsområde Advisory services, där man erbjuder något mer än bara sina produkter. Här är det rådgivning som gäller, vilket ska hjälpa kunderna att arbeta medvetet med säkerhet, logistik, automation och fleet management-systemet I-site. Målet är att sänka kostnaderna för materialhantering. 

Sedan starten har Toyota rekryterat mer personal till affärsområdet och när man blickar framåt ser man fortsatt tillväxt. 

 Vi är övertygade om att det här är helt rätt väg att gå strategiskt för att möta våra kunders behov i en tid där allt mer av diskussionen kretsar kring lösningar och där kunden kräver en allt högre kompetens från sina leverantörer, säger Henric Hasth, vd för Toyota material handling Sweden, i ett pressmeddelande. 

Viktor Brandon Leek är ansvarig för Advisory services. Han ser det som positivt att bolaget nu kan dela med sig av sin kompetens inom Toyota production system, det som kallas lean i dagligt tal. 

– Att ge kunderna möjlighet att lära sig lean direkt från källan är något som väckt ett betydande intresse ute på marknaden och där vi ser en stor potential att göra skillnad direkt i kundens kärnverksamhet, säger han. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.111