23948sdkhjf

SLP köper stort

Med 70 000 nyköpta kvadratmeter i Nässjö och byggplaner i Helsingborg, har SLP fått upp farten ordentligt.

SLP köper en lager och logistikportfölj i Nässjö av norska NRP och Wilfast. Den uthyrningsbara ytan ligger på 70 000 kvadratmeter och hyresgästerna är exempelvis Hultafors, Schenker, Scherwin och Pantos. 

 Portföljen består av lager- och logistikfastigheter i ett mycket bra geografiskt läge. Vi får genom förvärvet initiala stabila kassaflöden och en bra förvaltningsvolym i Nässjö, säger Peter Strand som är styrelseordförande i SLP, i ett pressmeddelande. 

Nystartade SLP har nu förvärvat logistikfastigheter med en total yta på 125 000 kvadratmeter. Det är nu också klart att man kommer att köpa ett 29 000 kvadratmeter stort markområde i Väla Södra i Helsingborg, där man planerar byggstart redan detta år. 

– Vi är långt komna i planeringen av en ny modern logistikanläggning inom den aktuella fastigheten. Våra dialoger med kommande hyresgäster har kommit långt och vår förhoppning är att inom kort kunna presentera vilka hyresgäster som kommer att etablera sig på detta fantastiska läge i Helsingborg, säger Peter Strand. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078