23948sdkhjf

Airmee i partnerskap med Aditro

Ökar möjligheterna till snabba leveranser.

Airmee siktar på att snabba upp sina leveranser i Malmö och Göteborg. Nu tar man ett stort steg på vägen genom att sluta ett samarbetsavtal med Aditro logistics. Samarbetet innebär att Aditros 3PL-lager i Jönköping blir omlastningscentral för Airmees gods, vilket ger ett bättre nätverk och snabbare ledtider. 

Och för Aditro blir det en möjlighet att serva sina kunder med snabba leveranser. 

– Detta är en viktig pusselbit för oss i vårt led att skapa ledande lösningar för Sveriges retailbolag. Genom detta samarbete kan vi uppnå väldigt sena cut-off tider för hemleveranser dagen efter från Jönköping till Sveriges alla större städer, samtidigt som vi kan bistå Airmee med ett effektivt nätverk, säger Johan Andersson, regionchef Syd på Aditro logistics, i ett pressmeddelande. 

– Vårt samarbete med Aditro Logistics innebär att vi kan hjälpa e-handlare med lager runt om i Sverige att erbjuda sina kunder kanske de snabbaste same day-leveranserna på marknaden. Samarbetet är också en viktig del i vårt arbete att utveckla hållbara transporter genom att konsolidera olika parters flöden på så få fordon som möjligt, säger Julian Lee, vd på Airmee. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11