23948sdkhjf

Nelly söker ny logistiklösning

Webbaktören måste flytta, och förnya sig.

Den webbaserade modebutiken för unga kvinnor, Nelly, har en räckvidd som sträcker sig över hela Europa och vid sidan av sina egna varumärken säljer man 200 ytterligare i sin shop. Ägare är Qliro group. 

Nu behöver man hitta en ny logistiklösning, skriver man i ett pressmeddelande. Målet är “bättre kundupplevelse, effektivare logistik, fortsatt tillväxt och ökad skalbarhet”.  

I dag driver Nelly den största delen av sin logistik från lagret i Falkenberg, där kommunen nu utvecklar en ny stadsplan med bostäder i området. Nu inleder man MBL-förhandlingar kring verksamheten. Tidigare har man haft sin lager närmare Borås, där man också har sitt huvudkontor, och det skulle kunna vara ett alternativ för framtiden. 

– Vi kan inte på sikt driva vårt lager vidare i nuvarande fastighet. Vi ser därför över hela vår logistik och kundupplevelse. Kundernas krav på snabba och enkla leveranser ökar och samtidigt finns det nya möjligheter med digitalisering och automatisering av lager. Vi beklagar att detta kan komma att minska behovet av anställda i Falkenberg från år 2021. Om vi flyttar lagret till annan ort så kommer vi erbjuda de anställda att följa med oss och till den nya orten, säger Anna Ullman Sersé, VD på Nelly. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125