23948sdkhjf

Onepartnergroup köper östgötabolag

Ökar personalstyrkan i Östergötland med 100 personer.

Onepartnergroup i Östergötland gör ett storförvärv när man köper MW Logistikpartner. Bolaget är sprunget ur MW Group som under varumärket Military work finns i Sverige, Finland och Danmark med främsta inriktning på försvar och säkerhet. När man ville sätta fokus på kärnverksamheten blev det aktuellt att sälja MW Logistikpartner, som startade så sent som 2016. 

– Vi sökte efter en stabil industriell köpare till MW Logistikpartner som fortsatt kan utveckla verksamheten, kundrelationerna och medarbetarna. Vi fann vad vi sökte i Onepartnergroup Östergötland. Vi är mycket tillfreds med att de har förvärvat verksamheten och vi önskar dem all lycka och framgång, säger Mikael Karlsson, vd för MW Group, i ett pressmeddelande. 

Onepartnergroup i Östergötland har i dag 270 anställda och en omsättning på 160 miljoner kronor.  

- Vi växer och är här för att ta ytterligare mark. Det är ett väldigt inspirerande steg att ta då vi älskar att få människor och företag att utvecklas och växa säger Henric Forsman, vd för Onepartnergroup i Östergötland.  

Samtliga medarbetare hos MW Logistikpartner erbjuds nu fortsatt anställning av sin nya arbetsgivare, som därmed utökar personalstyrkan med drygt 100 personer. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109