23948sdkhjf

Flyttar huvudkontoret från Markaryd till storstan

Nordic truckcenter tar ytterligare ett steg i sin nordiska satsning.

Nordic truckcenter är Daf:s generalagent i Sverige, Norge och Finland, och nu satsar man stort på Norden. Ett steg i detta blir att flytta huvudkontoret från Markaryd till Malmö, där man snart inviger sitt nya servicecenter, som blir gemensamt för den nordiska koncernen. 

– Vi startar vårt servicecenter på Baltzargatan i centrala Malmö men vi räknar med att ha en ny, komplett anläggning för försäljning och service före årets slut. Då flyttar vi dit huvudkontoret, där vi samlar ekonomi och administration för hela norden, säger Mattias Nilsson, vd för Nordic truckcenter, i ett pressmeddelande. 

Nordic truckcenter lämnar dock inte Markaryd helt. Den ursprungliga verksamheten blir kvar, samtidigt som man utökar koncernens utrustningsverkstad i staden. 

Bolagets redovisningschef sedan oktober, Karin Thunström, blir nu CFO för det nya huvudkontoret. Tidigare har hon arbetat på KPMG som auktoriserad revisor i elva år. Det blir också förändringar i styrelsen, där Karin Thunström och Mattias Nilsson kommer att ingå, tillsammans med ordföranden Jan Anker. Han är vd och ägare i Nordic truckcenters moderbolag Royal A-ware, ett holländskt konglomerat med verksamhet främst inom livsmedelshandel och transport. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11