23948sdkhjf

Best kör Ellos nästa dag-leveranser

Fem miljoner personer nås av hemkörningen.

Ellos group säljer mode och heminredning via sina varumärken Ellos och Jotex. Nu erbjuder man nästa dag-leveranser tillsammans med Best transport. Leveranserna finns inte på alla platser i Sverige, men med Bests räckvidd når man ändå 4,8 miljoner invånare i Sverige och Danmark. Dessutom räcker det med att beställningen har lagts innan midnatt för att den ska köras ut nästa dag. De kan också följa leveransen i realtid. 

– Med Best Transports klimatkompenserade hemleveranser når vi ut i ett stort leveransområde, vilket gör att vi stärker vårt erbjudande ytterligare samtidigt som vi tar ett ansvar för miljön. Utöver denna satsning snabbar vi även upp våra standardleveranser som framåt kommer att vara två till tre dagar, säger Mathias Parkhagen, logistikchef på Ellos group, i ett pressmeddelande. 

Ellos siktar också på att utöka leveransalternativet till två miljoner norrmän. 

– Vår räckvidd är en enorm styrka som gör det möjligt för oss att erbjuda snabba hemleveranser i både Sverige och Danmark, något som vi nu är glada över att kunna erbjuda Ellos groups kunder, säger Niklas Knight, vd på Best transport. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109