23948sdkhjf

Ny vd till Logistic contractor Norge och Danmark

Tar även in ny operations manager.

Logistic contractor rekryterar Sandu Nylmon som vd i bolagets norska och danska dotterbolag. Han kommer från rollen som sales manager i Goldbeck group där han varit i åtta månader. Dessförinnan arbetade han faktiskt i över åtta år på Logistics contractor i olika roller, bland annat som arbetsledare, platschef och kalkylchef. 

Samtidigt kliver nu Mani Hemmaty in som operations manager på de utländska marknaderna. Han kommer också från Goldbeck group där han varit operations manager under nio månader. Även han har ett förflutet i Dachser där han arbetat i över tio år, bland annat som projekteringschef, byggchef, och arbetsledare. 

– Redan idag bygger Logistic contractor både i Norge och Danmark, men vi ser tydliga signaler på att det finns goda förutsättningar för att kunna etablera oss ytterligare på dessa intressanta marknader. Sandu Nylmon och Mani Hemmaty är väl förtrogna med Logistic contractors produkt efter många år i företaget. De får nu uppdraget att bygga upp organisationer i Norge och Danmark för att stärka vår närvaro och intensifiera marknadsbearbetningen. På så vis får vi lokal kunskap i kombination med den spetskompetens som idag finns inom Logistic contractor, säger Jörgen Andersson, koncernchef för Wästbygg gruppen, i ett pressmeddelande. 

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109