23948sdkhjf

Best köper norsk budfirma

Satsar vidare för att bli Nordens ledare inom snabba transporter.

Best transport fortsätter att expandera i Norden. Efter etableringen i Danmark fortsätter man nu att stärka sin position i Norge. Det senaste förvärvet blir Pilotene transport i Oslo. 

– När Pilotene transport nu blir en del av Best transport kommer vi få en bredare tjänsteportfölj och ökad kapacitet, vilket gör att vi stärker vårt kunderbjudande till våra B2B-kunder i Oslo-regionen. Genom förvärvet kommer vi också, under senare delen av 2019 och under 2020, att accelerera vårt hemleveranserbjudande till nordiska e-handlare, säger Niklas Knight, vd för Best transport, i ett pressmeddelande. 

Pilotene transport har funnits i nära två decennier och har en omsättning på 12 miljoner norska kronor. Bolagets vd Hege Sofie M. Normann blir administrativ direktör för Best i Oslo, och kommer att ingå i ledningsgruppen för Best transport i Norge. 

– Best transport har, precis som Pilotene transport, en uttalad miljöprofil, vilket jag vet att våra kunder uppskattar. Nu ser vi fram emot att börja jobba tillsammans och att erbjuda bud- och transporttjänster i toppklass, säger hon. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11