23948sdkhjf

Edmolift summerar lyckat första år i Danmark

Nådde sina mål för etableringen i grannlandet.

Man hade visserligen redan funnits på den danska marknaden sedan 1977 när man för ett år sedan etablerade ett försäljningsbolag på marknaden. När lyftbordstillverkaren Edmolift nu firar sitt ettårsjubileum beskriver man gärna första tiden som succéartad, där man kan räkna in både små mekaniska verkstäder och storföretaget Danfoss som kunder. 

På plats i Danmark arbetar säljarna Søren Baeck Vennegaard och Tommy Ejstrup, som tillsammans har mer än tjugo års erfarenhet av lyftbords- och materialhanteringsbranschen. 

 Edmolift är kvalitet. Vi ger väldigt mycket för pengarna och det är – i kombination med bra rådgivning – det allra viktigaste för kunden. Att vi har stora möjligheter att anpassa produkterna efter kundens behov, och dessutom kan erbjuda en rikstäckande serviceorganisation är också mycket uppskattat, säger Tommy Ejstrup. 

Edmolifts vd Anders Wahlqvist berättar att man nu siktar på ökad tillväxt när man går in i sitt andra år i grannlandet. 

– Vi har fått ett fantastiskt mottagande och är givetvis både glada och stolta över förtroendet från kunder och samarbetspartners. Våra medarbetare har sett till att Edmolift gjort ett rejält avtryck redan under vårt första år och nu höjer vi vår målsättning ytterligare. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093