23948sdkhjf

Frode Laursen blir 166 000 kvadratmeter i Åstorp

Har just påbörjat sin tredje stora lagerbyggnad vid terminalen.

Lager- och logistikbolaget Frode Laursen börjar nu bygga sin tredje lagerbyggnad i Åstorp. Det nya lagret lägger 36 000 kvadratmeter till det befintliga logistikcentret, som nu sammanlagt kommer att bli 166 000 kvadratmeter stort – Frode Laursens största. 

– Vi upplever ett stort intresse från kunderna när det gäller den fantastiskt bra placeringen vi har här i området. Dessutom har vi sedan vårt första lagerbygge år 2006 haft ett väldigt bra samarbete med Åstorps kommunsäger Frode Laursens koncerndirektör Thomas Corneliussen på företagets hemsida. 

Till kommunens glädje kommer nysatsningen att ge ett antal nya arbetstillfällen, utöver de 300 anställda som redan arbetar vid terminalen. 

– Det råder inga tvivel om att det nya lagret betyder att vi behöver fler medarbetare, men exakt hur många nya jobb som kommer att skapas kan vi inte säga säkert än. Det kommer vi veta mer om när vi närmar oss inflyttningsdatumet, säger Pontus Lindgren, som redan nu är chef för cirka 300 anställda på de två övriga lagren i Åstorp. 

De nya lokalerna ska stå klara i början av 2020. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094