23948sdkhjf

Unga Boxflow landar ny TPL-partner

De startade i december, men det börjar redan bli fullt i Boxflows första anläggning.

Emerio international importerar och distribuerar hushållsmaskiner under eget varumärke, men man sköter även hela logistiken åt kunder med egna varumärken. Nu har man slutit ett tredjepartsavtal med unga bolaget Boxflow logistics, som startade sin verksamhet så sent som i december.  

 Grabbarna på Boxflow har visat ett otroligt engagemang för oss och vi känner oss mycket trygga med att lägga vårt lager i deras händer. Det ska bli intressant och se hur vi framåt kan skapa mervärde för våra kunder med hjälp av deras logistikkunskap, säger Camilla Kull, vd på Emerio international, i ett pressmeddelande. 

Emerio flyttar nu in i Boxflows anläggning i Halmstad, som därmed börjar bli full. Boxflow planerar nu för ännu en etablering, med ännu ett automatiserat lager, som ska öppna 2020. 

– Processen från första kontakt tills där vi är idag har gått snabbt och vi ser mycket fram emot att inleda samarbetet med Emerio. Att vi nu i princip fyllt upp vår första lagersite på endast ett kvartal är ett tecken på att vi gör rätt saker för våra kunder. Samarbetet med Emerio kommer innehålla en utvecklingsresa mot ytterligare försäljningskanaler via drop shipment och vi skall göra allt som står i vår makt för att skapa en riktigt bra logistiklösning, säger Oscar Andersson, koncernchef för Boxflow. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.173