23948sdkhjf

De startar ny podcast om logistik

9 maj är det premiär för Greencarriers nya satsning Älska logistik.

Många lyssnar redan på Logistik och supply chain från Postnord, och Per Olof Arnäs Logistikpodden. Nu kan de glädja sig åt att Greencarrier lanserar Älska logistik, en podd som ska hålla oss uppdaterade om vad som händer i logistikvärlden och göra oss en smula klokare efter varje avsnitt. 

Premiären kommer att ske 9 maj och värdar för podden blir Åsa Leander och Tea Grbic, head of sustainability and brand management respektive head of social media and digital communication på Greencarrier.

Den nya podden kommer att intervjua de skarpaste logistikexperterna i Sverige och koka ner det till 15 minuter långa avsnitt, som släpps varannan torsdag. Första säsongen blir åtta anvsnitt lång. 

– Logistikbranschen är dynamisk och spännande, men ändå ganska osynlig. När man inser att en bransch kopplar samman och hanterar allt i vår vardag blir den fantastisk och komplex. JUst nu genomgår den en stor omvandling för att gå starkare, effektivare och mer hållbar in i framtiden. Hur kan man inte älska den? frågar sig Åsa Leander i ett pressmeddelande som presenterar podden. 

Man hittar Älska logistik på Itunes, Acast och Spotify. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141