23948sdkhjf

Nygammal supply chain manager till Autoliv

Återvänder till bolaget efter nästan två decennier.

Christian Swahn blir EVP global supply chain management hos Autoliv, och tar därmed plats i koncernens ledningsgrupp. Faktum är att han nu återvänder till bolaget efter att nu ha arbetat på ledningspositioner inom SKF, Volvo Penta och FInnveden sedan han lämnade Autoliv i början av 2000-talet. Med sig har han erfarenhet av globala inköpsfunktioner för industriföretag. Nu får han en viktig strategisk roll då han ska leda Autolivs globala supply chain management. 

– Jag är väldigt glad att få hälsa Christian Swahn välkommen tillbaka till Autoliv. Hans omfattande erfarenhet och djupgående kunskaper inom inköp i industri- och fordonssektorn kommer att vara mycket värdefulla vid utvecklingen av vår Supply Chain Management. Det här är ett område där jag ser att vi har stor potential att skapa ytterligare förbättringar, säger Autolivs vd och koncernchef Mikael Bratt i ett pressmeddelande. 

Christian Swahn har en civilingenjörsexamen i maskinteknik från KTH i Stockholm, och en executive MBA från Handelshögskolan vid Göteborgs universitet. 

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11